Nieuwe vacatures!

333074-P9ZZJT-64a.jpg19 Aug

Torres Tropical BV is een importeur van tropisch fruit vanuit voornamelijk Zuid-Amerika. Naast mango, limoen en papaja bestaat het assortiment uit een grote variatie van exotisch fruit. Torres Tropical BV is gevestigd in Barendrecht en beschikt over een internationaal, jong, dynamisch team. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt.

Naast Torres Tropical BV is per 1 juli 2019 FruitLogiPack BV opgericht. FruitLogiPack BV is het distributiecentrum voor Torres Tropical BV, Polder Export BV en andere bedrijven.

Polder Export BV is een onderneming die veelzijdige werkzaamheden verricht en werkt nauw samen met Torres Tropical BV.


Ter ondersteuning van onze administratie zijn wij dan ook op zoek naar een:


Ben je geïnteresseerd om deze uitdaging aan te gaan bij Torres Tropical? Stuur dan een e-mail met jouw CV en motivatie naar Cathy Plomp: vacature@torrestropical.com

SBB - Erkend leerbedrijf

Sinds kort zijn wij ook een erkend leerbedrijf geworden. Ben je op zoek naar een stage in de logistiek en lijkt het je leuk om je bij ons verder te ontwikkelen? Stuur dan een berichtje met je CV naar bovenstaande emailadres. 

https://www.torrestropical.com/l/library/download/urn:uuid:898d7026-bf2b-4712-a0ff-0265ea09e393/sbb_erkenningsbewijs_100621428+2019.pdf 

Team Torres Tropical

« Back

Share this message

Scroll to top